Magyarországon a környező országok egyik vezető online divatáruháza

Fotó: Pexels

A Lengyelországban, Romániában és Ukrajnában jelentős piaci részesedéssel bíró, a varsói székhelyű, lengyel AZA Group-hoz tartozó Born2be online divatáruház immár Magyarországon is elindította szolgáltatását.

A gyorsan változó, ugyanakkor széles kínálatáról ismert kereskedőcég központi raktárában több mint 25 ezer termék várja a megrendeléseket. A Born2be célja, hogy a magyar piacon az öt legnagyobb online divatáruház közé emelkedjen, az alacsonyabb árkategóriában pedig piacvezető legyen, írták a sajtóközleményben.

Az online divatáruházak előretörése hazánkban is megfigyelhető és a Born2be története igazolja, hogy a fizikai formában létező üzletek helyett a vásárlók érdeklődése folyamatosan a gyorsan pörgő kínálattal rendelkező áruházak felé fordul. A cég 2017-ben nyitotta meg 11 ezer négyzetméteres varsói központját, egy éven belül pedig már egymillió terméket adott el. 2018-ban lépett be az első külföldi piacra: Ukrajnában már 2019-re elérte a milliós értékesített darabszámot. Ha az összes piacot nézzük, 2020-ban a cég átlépte a 10 milliós mérföldkövet is.

Hűségprogramjához már az első alkalommal csatlakozni lehet és minden elköltött 5 Ft után pontot gyűjthetnek a vásárlók. A visszatérők bronz, ezüst és arany szintű ügyfelekké válhatnak, akik így értesülhetnek az egyedi promóciókról, extra kedvezményeket kaphatnak és a saját fiókjukban nyomon követhetik, éppen mennyi pont áll rendelkezésükre. Fél éven belül lehet felhasználni a pontokat, amelyekkel a megrendelések értékét akár 50 százalékkal is lehet csökkenteni.

Facebook Kommentek