A legpimaszabb csillagjegyek

Akik hisznek az asztrológiában, azoknak lehet nem árulunk el nagy titkot. Minden csillagjegynek megvan a sajátos jellemzője, s ezek az ismertetőjegyek meglátszanak az adott személy horoszkópjának jellemvonásain is. Van, akiben több van, van, akiben kevesebb. Mi most három csillag jegyet mutatunk be, amelyekre leginkább jellemző a pimaszság és a szemtelenség.

Skorpió csillagjegy

Nem árul el semmit magáról, de te nyitott könyv vagy előtte. Ha sokat szeretnél róla megtudni leállít, mondván, hogy túllépted a határokat. A Skorpió sosem fut fölösleges köröket, csak akkor szán rád időt, ha komolyan érdekled. Azt mond, amit akar, és azt teszi, amit akar. Nem lehet korlátozni, nem érdekli mit gondolsz, mondván az a te problémád.

Nyilas csillagjegy

Független és nyitott csillagjegy, aki nagyon kedveli a társaságot. A nyelve viszont csípős, humora szarkasztikus. Keményen odaszól, nem köntörfalazza véleményét, nyersen a szemedbe mondja. Hajbókolást vagy udvarlást, nem is lehet várni egy ilyen típustól. Amiről véleménye van azt meglehetősen szemtelenül közli.

Vízöntő csillagjegy

Az egyik legintelligensebb csillagjegy, lehet ezért ilyen veszélyes is vele ujjat húzni. Ha érvelni kezd valaki az igaza mellett, azt újabb magyarázattal múlja fölül, hogy még véletlenül se legyen a másiknak igaza. Váratlan és kiszámíthatatlan dolgai vannak, nem könnyű őt követni és kiismerni sem. Ráadásul gyorsan elunja magát, ha úgy érzi, nem vagy kellően informált vagy tájékozott a témában, amiről beszélgettek, lelép és máshol keresi a kihívást.

 

Forrás: NLCafé.hu

Facebook Kommentek