Mozikban az év bulifilmje!

Fotó: YouTube

Mától végre felkerül a moziműsorra a Pappa pia! A magyar film címe alapján erősen hajaz a 2008-as nagy sikerű Mamma mia! című remekre, amiből már sejthetjük, hogy egy musicallel állunk szemben.

Mindkét filmben a legnagyobb hangsúly a zenére került, így mozizás közben észre sem vesszük, ha dúdolni kezdünk, vagy hirtelen táncra perdülnek a lábaink. Mindenesetre a film készítői igazi nagy magyar slágereket ígérnek nekünk.

A film történetét olvasva nem kell nagy csavarokra és fordulatokra számítani, inkább egy átlagos vígjátéknak ígérkezik, amiben várhatóan győz a jobbik. A konfliktusforrás egy lebontás előtt álló csónakház, amit szeretne megtartani az eladósodott tulajdonos, ezért a családjával összefog, hogy megmentse a helyet, amihez annyi emlék köti. A másik oldalon pedig ott áll a tipikus rossz fiú, akinek szemet szúrt a lehetőség, hogy megszerezze az ingatlant és ennek érdekében bármire képes lenne. A cselekmény a két fél összecsapásáról szól, de természetesen fontos szerepet kap a filmben egy szerelmi szál beteljesedése is.

A Pappa pia! tehát egy könnyed, szórakoztató film. A készítők nem akarnak ennél többet kihozni belőle. Mindenképpen érdemes megnézni azoknak, akik szeretik a magyar filmeket, és szívesen ülnek be moziba egy nem túl mozgalmas nyári estén… aztán persze bármi lehet!

 

 

Szerző: Tóth Kamilla

Facebook Kommentek