Amikor nagyon kell a segítség

Nem könnyű, amikor egy hozzátartozónk halála miatt ki kell üríteni a lakást. A fájdalom mellett sokszor azt sem tudjuk, hogy a sok holmival mi is legyen a teendő, hova tegyük. Amíg eldől, hogy mi történjen, addig is tárolni kell valahol.

Zsolt a nagynénje után maradt holmikat próbálta elhelyezni, de a három szobás lakásban található bútorok és egyéb tárgyak tárolása gondot okozott nekik. Budapestiek lévén első körben eltudtak helyezni pár dolgot, de a nagyobb bútorok elpakolása problémát okozott nekik. Mint annyiszor ebben az esetben is egy kolléga tanácsa segített. Ő ajánlotta nekik az Euro Mini Storage raktárait.

Az Euro Mini Storage sok féle lehetőséget kínál kedvenc tárgyaink, vagy akár komplett szobabútorunk raktározására is. Budapesten, a Gyáli út 50 szám alatt található raktárkomplexum biztos menedéket nyújt akár törékeny dolgainknak is. 24 órás őrzés mellet, biztonsági kamerával felszerelt épületben bármikor hozzáférhetünk tárolt tárgyainkhoz.

Ha problémánk akadna a csomagolással a helyszínen van lehetőség a megoldásra.  Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy mekkora tárolóhelyre van szükség, a cég munkatársai mindenben segítenek.

További információk a www.euroministorage.hu oldalán találhatók.

 

 

Facebook Kommentek