Kertem, kerted…

A fotó illusztráció!/ pixabay

Éva, aki eredetileg kertészmérnökként végzett, pár évvel ezelőtt még egy üzletlánc operatív vezetőjeként dolgozott. Aztán a Covid vége felé úgy döntött, hogy visszatér eredeti szakmájához. Persze nem ment minden zökkenőmentesen.

„Egyik reggel a barátnőm hívott kétségbeesve, hogy a fél éve vásárolt vízparti házuk kertjének rendezését a Covid miatt mégsem tudják vállalni. Sürgős lenne, mert nem lesz kész nyárra, amikor is ott rendeznék a lánya szülinapi partiját. Rám gondolt, mert nekem úgyis ez a végzettségem. Először nemet mondtam, de aztán délután visszahívtam. Nem tagadom tetszett a kihívás, hiszen imádom az eredeti szakmám. Szóval elvállaltam.

 

Először jött a tervezés, ami ugyan döccenőkkel indult, de a végeredmény mindenkinek tetszett, viszont ott volt a kivitelezés kérdése. Kikkel és mivel fogjuk megvalósítani a terveket. A két egyetemista fiam és pár barátjuk rögtön jelentkeztek, a nagyszüleiknél sokat segítettek a hasonló munkákban.

 

A következő probléma a szerszámok tárolása volt, mert a telken nem volt egy olyan hely, ahova biztonságosan el lehetett volna zárni azokat. Több értékes gépet kölcsön kértünk, nem szerettük volna, ha eltűnnek. Nálunk a bérház harmadik emeletén esélytelen volt a tárolás, tehát egy biztonságos helyet kellett találnunk.

A cégem régebben hosszabb távra vette igénybe az Euroministorage raktárait, gondoltam én is megpróbálom. Megnéztem a honlapjukat, és pár nap múlva már vittük is a kisgépeket.  Az első munka után úgy döntöttem váltok, mármint munkahelyet. Vállalkozó lettem és azóta is  tervezzük és építjük a csodakerteket a megrendelők legnagyobb megelégedésére.

A raktározással kapcsolatos további információ: www.euroministorage.hu.

(X)

Facebook Kommentek