Pop-up piknik a Nemzeti Galériában

Fotó: Facebook

Zöld/Benn címmel hirdet pop-up pikniket a Magyar Nemzeti Galéria (MNG), amely szombaton máskor elzárt tereket is megnyit a program résztvevői előtt.

A pop-up piknik közönsége birtokba veheti a várkupola alatti teret, és olyan teraszok is megnyílnak előtte, melyek a szokásos nyitva tartás során nem látogathatók. A piknik résztvevői olyan terekben jógázhatnak, falatozhatnak és kávézhatnak, ahol korábban még senki sem tette ezt – közölte a múzeum.

Az MNG tájékoztatása szerint a rendhagyó program múzeumi jógával indul, majd a kizárólag piknikezni vágyók 10 órakor csatlakozhatnak: érkezhetnek saját elemózsiával, hozhatnak társasjátékot, plédet, heverészhetnek az éteri nyugalmat sugárzó kupola alatt vagy szemlélődhetnek kávézva a magaslati levegőn a harmadik emeleti panorámateraszokról.

Az üres kézzel érkezők a helyszínen is beszerezhetik az MNG piknik pakkját, és kávét is kóstolhatnak, illetve specialty kávé workshopon is részt vehetnek.

Az MNG munkatársai rendhagyó tárlatvezetésekkel várják a programra érkezőket.

A múzeumi piknik részletes programja a http://mng.hu/programnaptar/zoldbenn-pop-up-piknik-a-galeriaban-361 honlapon érhető el.

 

 

Forrás: MTI

Facebook Kommentek