Kapcsold ki az agyad és jógázz!

Lényeg, hogy nem gondolkodsz. Csak a levegővételre koncentrálsz és fel se tűnik, hogy mennyire előre tudtál hajolni a lábadhoz.

Mikor először voltam jóga órán, még nem tudtam magamévá tenni, viszont most, évekkel később már megértettem a lényegét. Ne figyeljük azt, hogy mi van körülöttünk, hanem tudatosan, csak magunkra, befelé koncentráljunk.

Ez a rövid idő, csak rólunk szól

Számomra nagyon fontos, hogy mozogjak valamit, és hosszú idő után, de megtaláltam azt, ami nekem jó. Néhány hét elteltével észrevettem magamon, hogy lenyugodtam, átgondoltabban hozok meg döntéseket és nem húzom fel magam apróságokon, hanem inkább jót nevetek.

Ha egy nő lelkileg jól érzi magát, akkor az önbizalma is nőni fog, ami a mai világban fontos szerepet kell, hogy játsszon. Elfogadod magad úgy, ahogy vagy. Nem számít egy idő után az, hogy hány kiló vagy, hogy nézel ki, mert sikerült megszeretned önmagadat.

A képeken látható egy pilates karika is, melyet előszeretettel használok, hogy még nyúlékonyabb legyek, nem mellesleg segít néhány nehezebb gyakorlat elvégzésében.

Ma már nem járok el órákra, hanem csak otthonról végzem, hiszen a legjobb az, ha olyan körülmények között mozoghat az ember, ahol jól érzi magát.

 

Szerző: Fodor Fruzsina

Facebook Kommentek