Gyermekotthont támogat a GLAMOUR akciója

Fotó: Facebook

Június 10-11-én immár 4. alkalommal rendezte meg ruhacsere akcióját a GLAMOUR magazin, ezúttal a budapesti Fashion Streeten.

Hagyományaihoz híven az akció ismét jó ügyeket szolgált: amellett, hogy környezettudatos fogyasztásra buzdítja a vásárlókat, az olvasók hétvégi shoppingolásából összegyűjtött bevételt adományként nyújtja a Bóbita Különleges Gyermekotthonnak.

A GLAMOUR júniusi számában megint arra kérte olvasóit, hogy megunt ruháikat ne dobják ki, hanem bánjanak velük felelősen: a magazinhoz mellékelt ruhagyűjtő zsákban küldjék el jó állapotban lévő, feleslegessé vált ruhadarabjaikat a szerkesztőségnek, hogy azok új gazdára találhassanak a Deák Ferenc utca 17. szám alatt felállított pop-up üzletben.

A ruhaneműket egységesen 500 forintos adományért lehet hazavinni, miután a GLAMOUR stylistjai tüzetesen átnézték és rendszerezték őket. A legstílusosabb streetstyle-darabok, a hófehér nyári szettek és a legmenőbb partiruhák beküldőit egy évre elegendő folttisztító termékcsomaggal díjazza a rendezvény támogatója, a Vanish.

„Fontos az akciónk, hiszen arra hívjuk fel a figyelmet, hogy szezonális ruhatárunkat környezettudatos módon is felfrissíthetjük. Ami neked régi, másnak új – ez a rendezvényünk mottója, amivel az újrahasznosításra szeretnénk buzdítani az olvasóinkat, akik jellemzően trendkövető fiatalok” – mondta Maróy Krisztina, a GLAMOUR főszerkesztője.

Facebook Kommentek