Víz helyett tízre tör az olimpikon kajakos

Joób Márton olimpikon kajakos nem csak evezés közben versenyzik, de ahogy látszik a gyerekvállalás kérdésében sem ismer tréfát. Jelenleg 9 gyermeknél járnak feleségével, de cél a kerek szám.

Csodás kis történetet közölt a Bors az olimpikon kajakozó Joób Mártonról. Kiderül, hogy az egykori élsportolót már 9 gyermekkel ajándékozta meg felesége, és eszük ágában sincs leállni. Márton is nagy családból érkezett, eleinte csak 5-6 gyermeket terveztek, de egy kicsivel több lett.

„A feleségem 37 éves, én 35 vagyok, és nem gondolkodunk a leállásban. Mi hatan vagyunk testvérek, a feleségem, Dóriék hárman. Édesanyámnak most tizenkilenc unokája van, de a testvéreim miatt szerintem harmincra biztosan számíthat” – mondta Márton a Borsnak.

Hogy miként néz ki egy nap, ha kilenc gyermek van a családban? Nos, Márton reggel 5 gyermeket kitesz az iskolában, kettőt az óvodában, délután jön az ingajárat az iskola, az edzés, a különórák és az otthon között. Otthon sokszor „tömbösítve” foglalkoznak a gyerekekkel, de aki igényli, azzal egy kicsit különvonulnak. Márton felesége főállású anya, így ő mindig otthon van a gyerekkel, míg az édesapának több állása is van, hogy kiegészítse a szűkös állami támogatást.

 

Facebook Kommentek