Adományokat gyűjt a Republic ünnepi koncertjén

Fotó: Facebook

A karácsonyi visszavonulás előtt idén is egy meglepetésekkel teli koncertet ad a Republic együttes december 23-án, szombaton a Barba Negra Music Clubban, ahol adományokat is gyűjt a zenekar.

A Felmelegítlek a szívemmel című koncerten ajándékot is kap a közönség és a zenekar közösségi oldalán meghirdetett cipősdoboz-adományozás is ezen az eseményen valósul meg. Patai Tamás gitáros elmondta: egy három hete született új dal is elhangzik a koncerten. AFelmelegítlek a szívemmel című dalt a koncert látogatói CD-n is megkapják.

Elmondta: az új dal mellett megszólalnak a zenekar már ismert, népszerű dalai is, emellett Gulyás Ferenc tekerőlantos két dalban is közreműködik a koncerten és a májusban megjelent Kimondom a neved című lemezükről is játszanak dalokat.

Nagy László Attila dobos elmondta: a zenekar Böjte Csaba ferences rendi szerzetes támogatottjai, az árva gyermekeket gondozó Dévai Szent Ferenc Alapítvány számára szeretne gyűjteni és ajándékot átadni karácsonykor. A közönség tagjait kérik, hogy aki teheti, hozzon egy cipős dobozban ajándékot a gyerekeknek.

Mint elhangzott, a koncertre Székelyhídról és Déváról is érkeznek fiatalok, akik részt vesznek az eseményen és haza is vihetik a cipős dobozba csomagolt ajándékokat.

 

Forrás: MTI

Facebook Kommentek