Diane Keaton és Jane Fonda együtt egy vígjátékban

Fotó: YouTube

A két sztáron kívül Candice Bergen is szerepel a Book Club (Könyvklub) című romantikus vígjátékban, amelyről a hamarosan kezdődő cannes-i filmfesztiválon hallhatnak többet a forgalmazók.

A Kaliforniában játszódó vígjáték négy, hatvanas éveit taposó barátnőről szól, akik havonta összeülő könyvklubjukban beszélnek meg egymással egy-egy könyvet. A szürke ötven árnyalata című regény azonban váratlan fordulatot hoz az életükben.

A filmet Bill Holderman, az A Walk in the Woods producere rendezi saját forgatókönyvéből, amit Erin Simmsszel együtt írt. A rendezőként debütáló Holderman producerként is közreműködik a film elkészítésében Simms, Andrew Duncan és Alex Saks társaságában.

A deadline.com értesülése szerint a jelenleg az előkészületeknél tartó Book Clubot a cannes-i nemzetközi forgalmazói vásáron mutatják be a potenciális érdeklődőknek.

Keaton hamarosan a Hampstead című romantikus komédiában látható a filmvásznon Brendan Gleeson társaságában. Emellett a Divanation című Netflix-produkciót forgatja Bette Milderrel és Goldie Hawnnal.

Fonda mostanában fejezte be a Netflixnél az Our Souls At Night forgatását Robert Redforddal. Továbbá negyedik évadához érkezett ugyancsak a Netfixnél Grace és Frankie című sorozata Lily Tomlinnel.

 

Forrás: MTI

Facebook Kommentek