LUX Zokni és Harisnya – új brand a zokni- és harisnyapiacon (X)

Gyerekeknél és fiataloknál egyértelmű a színes zokni, de egyre nagyobb keletje van a felnőtt férfiaknál is.

A férfi zoknik esetében a klasszikus színek a fekete, sötét kék, bordó, szürke, barna, drapp. Nagyon gyakori, hogy a férfiak sötétkék öltönyhöz bordó zoknit vesznek fel, ami egyből szembetűnő. Számomra ez stílusos megjelenést sugároz – mondja Sinka Annamária, a LUX harisnya kizárólagos magyarországi képviselője.

A megfelelő színű zokni kiválasztásával kapcsolatban eltérő véleményekkel lehet találkozni a divat világában. Egyesek szerint a zokninak a cipőhöz, mások szerint a nadrághoz kell igazodnia. A feltűnő, színes és mintás zokni ma már a férfiak esetében sem meglepő, hanem egyre inkább trend.

– A zokni gyártásban is vannak trendek, ugyanúgy, mint a divat bármely területén: az új színeket, formákat, mintákat próbálják követni a gyártók. Nekünk is vannak ötleteink, illetve felénk is fordulnak kérésekkel a vásárlók. Ha egyedi minta ötlete van bármelyik vásárlónknak, akkor meg tudjuk oldani a rendelést az ügyfél igényeknek megfelelően. Egyedi rendelés esetén van egy minimum rendelési mennyiség, ami 30 pár egy típusból és egy méretből. Ez vonzó lehet olyan kiskereskedésnek, akik gyerekeknek gyártanak szériákat. Ha megvan a logó a megfelelő felbontásban, gyors határidővel tudjuk vállalni. Sőt mi magunk is szeretnénk ebbe az irányba elmenni. Terveink között szerepel a sport egyesületek felkutatása. Nekik, illetve a sportembereknek ajánlható a nagyon speciális, coolmax szálból készült zokni, amiben nem izzad a láb.

– Önöknél inkább a női vonalak a hangsúlyosabbak?

– A webshopunk elindítása az idei év elejére datálható.  Igazából a nyár nem egy kedvező időszak, hiszen szezonális termék a harisnya. Ősztől tavasz végéig dübörög ez a piac, nyáron valamennyire visszaesik a forgalom. Szeptembertől várjuk az őszi kollekciót, az új mintákat.

Női vonalon mindenfajta terméket forgalmazunk a harisnyanadrágokon, combfixeken keresztül egészen az alakformáló harisnyákig, fehérneműkig, amelyek nagyon népszerűek. A Bodyform termékeink kiválóan formálják az alakot. A harisnyáknál van kisebb vagy nagyobb den számú-azaz vékonyabb és vastagabb típusú-, illetve vannak téli harisnyák is, amelyek lycrából vagy pamutból készülnek.

– Ajánlatos tudatosan felkészülni a vásárlásra, érdemes különböző méreteket, színeket összeválogatni?

– A harisnyanadrágok és a leggingsek nagyon praktikusak tavasszal és ősszel is. A színes és a mintás darabok alkalmasak arra is , hogy az egész outfitünket eköre alakítsuk ki. A geometriai formák vagy a kreaítv minták jó választása kiválóan vékonyítja alkatunkat. Aki el szeretne terelni a figyelmet a lábairól, annak javasolt sötétebb színeket beszereznie.

Arra érdemes odafigyelni a harisnya vásárlásakor, hogy a vékony harisnya minden esetben halványabban fog érvényesülni a lábon, mint azt a csomagolásban látható.

A téli napokon az élén színek is népszerűek, mivel az ebben az évszakban hordott sötétebb színeket feldobhatjuk és ezáltal még a hangulatunk is jobb lesz.

 

– Ne hagyjuk ki az exkluzivitást sem. Mikor és kiknek ajánlott a mintás, csipkeszerű harisnya?

Ha valaki a mintás vagy a színes darabokat szereti, akkor azokból is érdemes egy-egy csinos darabot beszerezni az őszi és téli szezonra. Amennyiben mintás a harisnyánk és szeretnénk, hogy az domináljon, akkor ajánlott egyszínű ruhába bújni. Ha nagyon mintás a ruhánk, ne vegyük fel erősen mintás harisnyát.

– A fiatalabbak könnyebben bevállalnak extrémebb mintákat, vagányabb figurákat.

– A neccharisnya ismét a fénykorát éli, egyre több hölgy visel hálós harisnyát a hétköznapokban, illetve a fesztiválok egyik trendi viseletévé vált. Nem mindegy hogy milyen  korosztályról beszélünk,  mert felnőttek között is van, aki bátrabb és van, aki a konzervatív vonalakat képviseli. A kínálatunkban megtalálhatóak a letisztult, az extrém és a szexis vonalat képviselő harisnyák is. Talán nem árulunk el azzal nagy titkot, hogy a legnépszerűbb termékeink az alakformáló harisnyák és fehérneműk.

– Mit tegyünk az új harisnyával?

– Mivel nagyon érzékeny ruhadarabról van szó, javasolt a maximum 30 fokon kézimosás. Amennyiben mindenképpen mosógépben szeretnénk mosni, azt csakis mosózsákba tegyük, nehogy bármivel összeakadjon. Magasabb den számú harisnyák nem annyira érzékenyek, de legyünk elővigyázatosan.

– Milyen méretben vásárolhatunk?

– A harisnyáink nagyon jó minőségűek. 2, 3, 4 és 5-ös méretű harisnyákat forgalmazunk, sőt van olyan termék, ami 6-os méretben is megtalálható nálunk. Budapesten, és Kecskeméten is kaphatóa LUX Zokni és Harisnya, illetve a webshopban is meg lehet rendelni, ahol az  1-2 napos kiszállítást tudjuk vállalni.

– Na és a gyerekek?

– A gyerek termékeink is csodásak, nekem személyes kedvencem a kislányok számára készült harisnyanadrág, ami máshol általában hiánycikk. 40 denes, és mindenféle színben kapható. A mintákról azért nehéz nyilatkozni, mert rendkívül sokfélék. Számunkra fontos, hogy mind a szülők, mind a gyerekek tetszését egyaránt elnyerjék.

 

További információk: https://luxharisnya.hu/,  https://webshop.luxharisnya.hu/

 

 

 

 

Facebook Kommentek