Lakás kiadó, avagy vidéken az élet

Egyre többen gondolják, hogy ha már lehetőségük van, leköltöznek pár hónapra a nyaralóba, vagy vidékre a nagyihoz, és a városi lakást kiadják. A sok hónapos bezártság után valóbanem rossz ötlet, de mi történik, ha az új lakó nem tart igényt a kisebb nagyobb bútorainkra, vagy féltjük az értékesebb dolgainkat?

Az első reakció, hogy akkor minden marad a régiben, nem megyünk sehova. Egyébként is, a virágokat nem bízzuk másra. De aztán ránézünk a gyerekre és szomorúan konstatáljuk, hogy bizony nincs mese, költözünk vidékre, tehát meg kell oldani a problémát.

Ekkor kezdődik el a sakkozás. A porcelánokat, amiket méltán féltünk az ideiglenes lakóktól, egyenként becsomagoljuk, majd dobozoljuk. Igen ám, de hol tároljuk? Felmerül a kis szoba opcióként, de mivel fiatalok lesznek a lakók, ez mégsem tűnik túl jó ötletnek.

Megszűnt az iroda, tehát ezt is kilőhetjük. A szomszédok nem vállalják, mert mi lesz, ha ráugrik a macska és ripityára törik a drága étkészlet.

Ilyenkor nagyszerű megoldás a miniraktár

Az EuroMiniStorage sok féle lehetőséget kínál kedvenc tárgyaink, vagy akár komplett szobabútorunk raktározására is. Budapesten, a Gyáli út 50 szám alatt található raktárkomplexum biztos menedéket nyújt akár törékeny dolgainknak is. 24 órás őrzés mellet, biztonsági kamerával felszerelt épületben bármikor hozzáférhetünk tárolt tágyainkhoz.

Ha problémánk akadna a csomagolással a helyszínen van lehetőség a megoldásra.  Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy mekkora tárolóhelyre van szükség, a cég munkatársai mindenben segítenek. További információ: www.euroministorage.hu.

 

(X)

Facebook Kommentek