Jézus Krisztus Szupersztár az Arénában

Október 15-én egy nagyszabású előadás keretén belül láthatják a nézők a Papp László Budapest Sportarénában Andrew Lloyd Webber klasszikus művét, a Jézus Krisztus Szupersztárt a Madách Színház előadásában.

Október 15-én egymás után két alkalommal mutatják be Andrew Lloyd Webber és Tim Rice rockoperáját Szirtes Tamás rendezésében – mondta Sasvári Sándor, aki a muscial magyarországi bemutatója óta játszik a darabban. Mint hozzátette, a Madách Színházban már jó pár évvel ezelőtt bemutatták a világhírű rockoperát, akkor a teátrum hármas szereposztásban tűzte műsorára a musicalt.

Felidézte, hogy míg 11 éven keresztül Jézust alakította, jelenleg Pilátus szerepében láthatja a közönség. A Budapest Sportaréna színpadán Jézust Tóth Attila, Júdást pedig Serbán Attila alakítja. A monumentális előadás látványos köntösben, élő zenekarral mutatja be a bibliai történetet – tette hozzá.

Sasvári Sándor a sportarénában színpadra kerülő több mint kétórás előadás különlegességének nevezte azt a duettet, amit Tóth Attilával közösen adnak elő az előadás végén.

A Webber-rockoperát csak ezen a napon láthatja a közönség a Papp László Budapest Sportarénában, ezt követően a Veszprémi Aréna színpadán mutatják be novemberben.

 

Forrás: MTI

Facebook Kommentek