„Jobbra tekerték” a gyerekek életét

A Hankook által kezdeményezet „Tekerd Jobbra!” elnevezésú társadalmi célú program lezárult. Idén második alkalommal indította útjára a vállalalat a programot, ezúttal is nagy sikernek örvendett.

A Hankook Tire Magyarország Kft. idén másodízben idény nyáron is elindította kezdeményezését, a „Tekerd Jobbra!” elnevezésű programját. Ebben az évben a Mosoly Alapítvány és a Gyermekétkeztetési Alapítvány munkáját támogatták. Az akcióhoz bárki csatlakozhatott a vállalat dolgozói mellett, amellyel a Hankook a társadalmi felelősségvállalás és az egészséges életmód fontosságára szerette volna felhívni a figyelmet – írja a médiapiac.com.

A projektet nagy lelkesedés fogadta, a 200 hely pár nap alatt betelt. A résztvevők június 10. és augusztus 31. között kerékpározással gyűjthettek kilométereket, amelyet a Hankook digitális-számlálója biztosított, így a letekert kilométereke rögzíteni és feldolgozni is tudták.

Minden egyes kilométerrel nőtt a két szervezetnek nyújtott adomány összege. Az eredmények összesítése szerint több mint 216 000 kilométer gyűlt össze, így a Hankook, illetve a lelkes jelentkezők nyolcmillió forintnyi adománnyal támogatják a két alapítványt. A résztvevők választásai alapján ez közel 1 500 000 forintot jelent a Gyermekétkeztetési Alapítvány, és több mint 6 500 000 forintot a Mosoly Alapítvány számára. A kilométerek gyűjtése azonban itt még nem ért véget: az átadó ünnepségen résztvevő újságírók és vendégek további 100 000 – 100 000 forintot tekertek össze a két szervezetnek egy interaktív bicajos installáció segítségével.

 

Forrás: Médiapiac.hu

Facebook Kommentek