Bödőcs a Bookline élén

Fotó: Facebook

A Bookline friss sikerlistáján több mint 27 új könyv szerepel, főként szépirodalom, szórakoztató irodalom és pszichológiai témájú alkotások kerültek bele a virtuális kosárba. Legismertebb stand up komikusunk, Bödőcs Tibor duplázni tudott és szeptember után októberben is első lett a nyomtatott és az e-könyvek között, a második helyen ebben a hónapban is Ken Follett Tűzoszlopa végzett, Borsa Brown pedig Az Arab fiával került a harmadik helyre.

A Bookline legújabb sikerlistáján több mint 27 könyv szerepel. A sikerlista stílusa, műfaja változatos: szépirodalom, szórakoztató irodalom, pszichológiai vonatkozású írások, s más aspektusból megközelített alkotások közül szemezgethet a listáról az olvasni vágyó.

A Bookline sikerlistájának élén ezúttal Bödőcs Tibor Addig se iszik című könyve foglal helyet, ami nyomtatott és e-könyv formában is egyaránt kelendő. Mint kiderült, Bödőcs nemcsak az egyik legfelkapottabb humorista az országban, de írói ambícióit is siker koronázta. A paródiakötet stílusos, elegáns s valahol irigylésre méltó.

A lista második helyén Ken Follett A tűzoszlop című regénye végzett, amely a Kingsbridge-trilógia zárókötete, amiben Stuart Mária és Tudor Erzsébet árulásokkal, kémekkel és összeesküvésekkel megvívott háborújába röpít vissza minket a szerző.

A dobogó legalsó fokán állhat Borsa Brown Az Arab fia c. írása. A mű egyediségében és szókimondásában rendkívüli, egyben rendhagyó is, mindeközben az érzelmek és az indulatok pulzálva áramlanak a sorok között az erotika fűtöttségében. A szerző könyvei rendszeresen visszatérő vendégei a Bookline havi toplistáinak. Arab-sorozatának legújabb, egyúttal lezáró kötetében utoljára izgulhatunk a Szudiari család tagjaiért, azon belül is Khalidért, akinek élete legnehezebb döntésével kell szembenéznie – írja a Dívány.hu.

 

A Top 15:

Pozíció

 1. Bödőcs Tibor – Addig se iszik
 2. Ken Follett – A tűzoszlop
 3. Borsa Brown – Az Arab fia (Arab 5.)
 4. Grecsó Krisztián – Harminc év napsütés
 5. Fábián Janka – Az utolsó boszorkány történetei
 6. Bartos Erika – Bogyó és Babóca énekel
 7. Edith Eva Eger – A döntés
 8. Stephen King -AZ
 9. Al Ghaoui Hesna -Félj bátran
 10. Mészöly Miklós, Polcz Alaine – A bilincs a szabadság legyen
 11. Bosnyák Viktória – A sirály a király?
 12. Dr. Bagdy Emőke; Kádár Annamária; Buda László; Pál Ferenc – Fejben dől el?
 13. Meik Wiking – Hygge
 14. David Lagercrantz – Mint az árnyék
 15.  Fábián Janka – Emma évszázada

 

Forrás: Dívány.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Kommentek