Otthagyta a munkáját, azóta utazgat, blogol és boldogan él

A fotó illusztráció! /Pixabay

Vannak, akik évekig gondolkodnak, de nem mernek lépni, bár vágynak a szabadságra. Kristin Addis hat évvel ezelőtt úgy döntött, hogy felmond jól fizető munkahelyén, mert utazgatni akart. Mindezt egyedül.

Egy hátizsák és egy fiatal lány. Na persze először félt, talán az is felmerült benne, hogy rosszul döntött, de aztán annyira belejött, hogy azóta blogol és két könyvet is írt. Az egyik az egyedül utazgató nőknek szól, a másik az Ázsiában töltött első évéről.

Mesél arról mit kell tenni, amikor még csak tervezgeted az önálló utazást. Milyen lehetőségeid vannak, hogyan kell felkészülni, és mire számíthatsz, amikor elmondod az embereknek, hogy mit is tervezel. 🙂

És beszél a megtakarításról, mert fontos a biztonság, na meg arról hogy használd ki az idődet, függetlenül attól milyen hosszú útra mennél. Lehet ez egy hét, egy hónap, egy év vagy szólhat az egész életed az utazgatásról. Megannyi szórakoztató és praktikus blogbejegyzés segíti az utazni vágyókat és azokat akik még csak fejben járják a világot!

Facebook Kommentek