Raktározz okosan: ha végre itt a nyár

Fotó: Pixabay

Június, rekkenő hőség. Vannak, akik megtehetik és leköltöznek a vízpartra, és kizárólag augusztus utolsó napjaiban mennek majd vissza a városba. A költözködés sok macerával jár, és időnként a tárgyak tárolása is gondot okozhat.

Anna 39 éves magyar tanár. Sok éve így telik a nyara.

– Kamaszkoromban csak gondoltam egyet és már lent is voltam a Balaton parton. A nagynéném mindig nagyon örült nekünk, sosem kellett előre bejelentkezni. Amikor aztán férjhez mentem a lagzit is itt tartottuk. Pár éve muszáj volt rendbe hozni a budapesti lakásunkat, így a család fele április végétől itt élt a vízparti házban, a többiek pedig a fővárosban, a szétszedett lakásban próbáltak valahogy megmaradni. A nagynéném ugyan megengedte, hogy sok bútort idehozzunk, de aztán rájöttünk, hogy mivel nincs elég fedett hely, más megoldást is kell találnunk.

A sógorom javasolta, hogy béreljünk Pesten egy raktárat. Jó ötletnek tartottuk, de nem nagyon keresgéltünk, így az első helyre bepakoltuk a dolgainkat, bár tudtuk, hogy ez nem lesz végleges, mert nem voltak igazán jók a feltételek. A legnagyobb problémára nem igazán volt megoldás, ugyanis több, mint nehézkes volt hozzáférni előzetes egyeztetés nélkül a holmijainkhoz. Amikor lett egy szusszanásnyi időnk, tovább keresgéltünk. Ekkor akadtunk  az Euro Mini Storage-ra és azóta is béreljük a helyet a legnagyobb megelégedésünkre. Mivel közben véglegesen leköltöztünk a nyaralóba, és kiadtuk a budapesti lakást, a sok bútort, amire nem volt szükség szintén az Euro Mini Storage raktáraiban tároljuk.

-Nem csak gazdaságos, hanem biztonságos is egyben – veszi át a szót Anna férje. Azóta már a barátaink is ott tartják a személyes tárgyaikat, kismotort, síléceket, bicikliket, pecabotot, kerti bútort és egyéb szezonálisan használt dolgaikat. Nagyon jó, hogy csak annyi helyért kell fizetni, amennyit használunk. Bátran ajánlom azoknak, akiknek ilyen típusú gondja támad akár hosszú távra is. És ami nagyon fontos, hogy a bérelt raktárakhoz a hét minden napján, 24 órában hozzáférhetünk.

Mindenképpen szeretném kiemelni a cég munkatársainak a bérlőkhöz való pozitív hozzáállását, mert meg kell mondanom, hogy az elején igen sok kérdéssel kerestük őket, és mindig nagyon kedvesen, és türelmesen válaszoltak. Nagyon örülünk, hogy ilyen lehetőségre találtunk, csak ajánlani tudom.

 

(X)

 

 

 

Facebook Kommentek