Mi lehet a megoldás, ha jön a baba és kicsi a hely!

Fotó: Pixabay

Sokan az utolsó trimeszterben kezdik csak a pakolást, és akkor jönnek rá, hogy lesznek olyan bútorok, egyéb tárgyak, amiktől egy időre el kell búcsúzni. Kidobni nem akarják, elajándékozni sem, de akkor mi lehet a megoldás?

-Ha csak ideiglenesen van szükség egy nagyobb tárolóra nálunk az is megoldható – mondja Forgács Krisztián a Euroministorage ügyvezetője.

Bármilyen formájú és méretű bútor vagy egyéb tárgy raktározása igen könnyen megoldható, hiszen az átmenetileg nem használt bútorokat akár egészen rövid időre is el tudjuk helyezni.

-A legtöbb helyen az a probléma, hogy bár csak 1-2 négyzetméternyi tárolóra lenne szükség, mégis muszáj a nagyobb raktárat kibérelni.

-Ha nagyon kevés helyre van szükségük, akkor felesleges több négyzetméteres tároló helyiséget bérelnie. Nálunk csak annyi helyért kell fizetni, amennyire valóban szükség van. Lehet, hogy most az ülőgarnitúrának kell a hely és a biciklinek, később viszont a gyerekágyat kell majd elhelyezni.

-Ha már szóba került a bicikli. Mi van akkor, ha nekünk a hétvégén lenne rá szükségünk?

-Nem probléma. A raktáraink mindennap 24 órán keresztül vannak nyitva, ami azt jelenti, hogy bármikor hozzáférhetnek a raktározott tárgyakhoz.

(X)

 

 

Facebook Kommentek