Nyaralás némi extrával

A fotó illusztráció! / Pexels

Egyre többen dolgoznak otthonról, illetve sokan vannak akik digitális nomádként élik az életüket. Utazgatnak a nagvilágban, miközben pénzt is keresnek. Egy laptoppal a „hónuk alatt” a legkülönfélébb környezetben jelennek meg.

Az Instagrammon, Facebookon, sőt már a Tiktokon is láthatjuk a történetüket. Mi itt,  a februári hidegben nézzük, amint ők pólóban a tengerparton mesélnek arról, hogy milyen csodás így az életük. És persze arról is beszélnek, miként számolták fel a magyarországi otthonukat. Mindenüket itthon hagyva, felszámolva.

Egy húszas évei végén járó lány arról mesélt, hogy döntött egyik napról a másikra az utazásról.

„Pillanatok alatt döntöttem. Az egyik legnagyobb kérdés az volt, hogy  a személyes tárgyaimat, bútoraimat hova is tegyem, hiszen az albérletemet felmondtam. Igen, ez nem volt egyszerű. Igazság szerint nem tudtam, hogy mi legyen a megoldás. Aztán rájöttem, hogy egy szuper raktár kellene, de nem tudtam hol vagy hogy keressem, hiszen annyi mindent hall az ember. Azt tudtam, hogy olyan kell, ami megfizethető és megfelelő méretű. Persze a másik nagyon fontos dolog a biztonság, hiszen vannak köztük értékes tárgyak is.”

Budapesti lévén az Euroministorage-ra esett a választása. Itt együtt van a megfelelő tárolóhely, biztonság és nem utolsó sorban a segítség, amit az ott dolgozó munkatársaktól kaphatunk.

További információt itt kaphat: www.euroministorage.hu.

 

(X)

Facebook Kommentek