Nagycsaládosok gyűjtenek adományokat időseknek

idősek
Fotó: Pixabay

Országos adománygyűjtést szervez a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE).

A civil szervezet 600 fiatal önkéntese pénteken és szombaton 19 budapesti és vidéki CBA, illetve Príma bolt előtt gyűjt tartós, illetve diabéteszes élelmiszereket, háztartási szereket és ruhákat a rászoruló időseknek – jelentették be az akciót meghirdető szervezetek szerdai budapesti sajtótájékoztatójukon.

Török Krisztina, a NOE elnökségi tagja azt mondta, a “Ránk is lehet számítani!” mottóval meghirdetett akciót  – amely része a Családok évének – a generációk közötti szolidaritás április 29-i európai napjára időzítették; aznap, vasárnap a fiatalok személyesen adják majd át az adományokat.

A gyűjtést Budapesten a – sajtótájékoztatónak is helyet adó – józsefvárosi Corvin Plaza Príma boltjában, valamint a pesterzsébeti CBA-áruházban tartják, továbbá vidéki helyszíneken: Zsámbékon, Érden, Kecskeméten, Szegeden, Kisteleken, Kondoroson, Debrecenben, Szolnokon, Mórahalmon, Győrben, Újkígyóson, Szombathelyen, Mezőberényben, Várpalotán és Doboz településen.

Az akcióban részt vevő boltok listája a http://noe.hu/hirek/fiataljaink_gyujtenek_az_idosek_javara_a_cba_kijelolt_uzleteiben oldalon érhető el.

 

Facebook Kommentek