Wossala Rozina: „A médiában való sikerességhez fontos, hogy legyél valamilyen”

Fotó: Facebook

2014-ben az RTL Klubon indult egy műsor, A Konyhafőnök. Ennek műsornak a gasztro-vetélkedőjében indult Wossala Rozina, akinek nagy szüksége lett volna a média keltette hátszélre. Meglepte ismerőseit mikor indult A Konyhafőnökben, de maga is meglepődött, hogy végül második lett. Három évaddal később a zsűri egyetlen női, egyben legmegosztóbb tagjaként kifejezetten jót tesz A Konyhafőnök VIP-nek és Juniornak.

„A médiában való sikerességhez fontos, hogy legyél valamilyen. Ha átlagos vagy, és sem szeretetet, sem irigységet, sem utálatot nem váltasz ki az emberekből, nem leszel senki. Ha hatással tudsz lenni egy képernyőn, két dimenzióban, akkor működsz. Ha nem lenne állandóan vita körülöttem, nem hatnék, nem lenne értelme, hogy főműsoridőben ott vagyok a képernyőn.”

Nem ő adta be a televíziós műsorba a jelentkezését, de castingra már önsántából ment el.

– Gondoltad, hogy ez a lépés megváltoztatja az élted?

– A műsorba nem én jelentkeztem, ettől függetlenül örültem a lehetőségnek. Érdekes az élet: ami egy nyári időeltöltésnek indult, az mára életformává lett. Akkoriban sok volt a szabadidőm, a kedvesem pedig kész tények elé állított, hogy kicsit lekösse az energiáimat.

A továbbiakat itt olvashatja!

 

Forrás: mediapiac

Facebook Kommentek