NŐ a siker – vállalkozásindítási tréning nőknek

A tréningre az egyik meghívott vállalkozónő Mucsi Tina, aki 2009 óta oktat teljesen kezdőknek és haladóknak rajzolást, akvarell festést, művésznaplózást és vezet önismereti, művészetterápiás és rajztechnikai tanfolyamokat, foglalkozásokat az általa létrehozott Tina Rajztanodájában.

Az útja egy pedagógusi és egy közgazdasági diploma után egy multicég íróasztalánál ücsörögve, éppen az ezredforduló előtti évben kezdődött, akkor ébredt rá arra, hogy a környezetünk mekkora hatással van ránk… Vagyis “amint kint, úgy bent” A tanulmányai közben jött rá, hogy a megválaszolatlan kérdéseire nem elég a környezetében keresni a válaszokat, hanem bizony kikerülhetetlen az, hogy magunkba is nézzünk, így jutott el a stresszoldás eszközeinek csodájához. Elhivatottan tanulmányozza folyamatosan a problémamegoldás kreatív módszereit, a művészetterápiás eszközöket, a pszichológiai rajztesztek alkalmazási lehetőségeit és a kreatív önkifejezés egyéb terápiás formáit és ezeket alkalmazza is.

Saját önálló programja a Rajzmeditáció© felnőtteknek, amely 2012 végén született és 2014-től már egy egyre bővülő oktatói csapat közel 20 helyen tanítja az országban az érdeklődőknek: a jelenleg 4×5 órás tanfolyamsorozaton és klubfoglalkozásokon ismerkedhetünk meg a saját rajzainkban megbúvó érzéseinkkel, hogy hogyan tudjuk felismerni és hasznunkra fordítani azokat. A Rajzmeditációról itt találsz bővebb információkat: http://rajzmeditacio.hu

Az alkotás TEREMTÉS, csakúgy mint a vállalkozás létrehozása. Tina tapasztalatai is segítik majd a tréning résztvevőit a saját teremtési folyamatuk megvalósításában.

JELENTKEZÉS ITT: http://www.oromteli.hu/vallalkozoi-trening/

 

 

Facebook Kommentek