Natalie Wood életéről és rejtélyes haláláról szól az új dokumentumfilm

Fotó:Mostohalánya, Natasha Gregson Wagner beszélget Robert Wagnerrel (Fotó/Forrás: HBO)

A tragikus körülmények között elhunyt színésznő, Natalie Wood életét mutatja be az HBO új dokumentumfilmje, amelyet Laurent Bouzereau rendezett.

A színésznő, aki gyerekkorától filmszerepek sorában remekelt, mindössze 43 évesen hunyt el tragikus körülmények között. Natalie Wood élete és különösen halála azóta is foglalkoztatja a nyomozóhatóságokat és a rajongókat egyaránt. Az HBO-n látható Natalie Wood: Mi marad hátra? című film középpontjában a színésznő férjével, Robert Wagnerrel készült interjú áll. A férfi, akit a felesége meggyilkolásával gyanúsítottak, két napig mesélt az asszony életéről és pályafutásáról Bouzereau kamerája előtt. Mostohalánya, Natasha Gregson Wagner beszélgetett vele, aki egyúttal a film producere is volt.

Natalie Wood (1938-1981), Robert Wagner és két lányuk: Natasha Gregson (b. 1971, apa: Richard Gregson, filmproducer), Courtney Wagner (b. 1974). (Fotó/Forrás: HBO)

“Olyan portrét akartak készíteni, amely minél teljesebb képet ad a hollywoodi sztárról és azt a végzetes éjszakát sem akarták elkerülni, amelyen a 43 éves színésznő elhunyt” – mondta Gregson Wagner.

 

 

(via Fidelio)

Facebook Kommentek