Restart Fesztivál Zalaegerszegen

sport
Fotó: Pixabay

Az egészséges életmódra, a mozgás és a sport fontosságára hívja fel a figyelmet a Keresd ami beindít, ami újraindít mottóval meghirdetett fesztivál Zalaegerszegen július második és harmadik hétvégéjén.

Az első Restart Fesztivált hagyományteremtő szándékkal rendezték meg tavaly a zalai megyeszékhelyen. A rendezvény folytatását a fesztivál sikere, az összefogás és a résztvevők hozzáállása indokolttá tette – mondta Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere.

Július 5. és 8. között a belvárosban, egy 400 méteres sugarú körben, a következő hétvégén, július 14-én és 15-én pedig a város környékén zajlanak a sportprogramok – közölte Szabó Zoltán sportigazgató.

Tizenöt sportversenyt – köztük nemzetközi és országos bajnokságokat – rendeznek. A versenyszámok között egyebek mellett dombfutás és utcai kosárlabda kupa, fitness táncverseny, ökölvívó gála, légtorna és rúdsport verseny is szerepel. Száz táblán zajlik majd a szabadtéri sakk kupa, a kerékpárosoknak Trial Magyar Kupát rendeznek. A sportverseny sora július 15-én, a mountain bike olimpiai kvalifikációs versennyel fejeződik be.

Facebook Kommentek