A „legállatibb” ovi

Fotó: Mosolyfestők Alapítvány

A Boomerang csatorna és a DIGI közös pályázatának nyertes alkotását a Mosolyfestők Alapítvány közreműködésével valósítják meg egy óvodában.

Biztosan minden gyerek örülne egy olyan ovinak, ahol pajkos kutyusok szaladgálnak az udvaron, cirmos cicák dorombolnak a sarokban, azaz kedves állatokkal élhetnek együtt a gyerekek! „Miért pont állatok? Mert a gyerekek imádják az állatokat, és ha már élő állatot többnyire praktikus okokból nem tarthatnak a közintézményekben, legalább dekoráció formájában jelenjenek meg a falakon” – mondta a Boomerang csatorna marketingkommunikációs vezetője, Kiss Ágnes. A Boomerang csatornán a gyerekek kedvenc állatos meséi, a Tom és Jerry, a Scooby-Doo, a Garfield, a Tapsi hapsi, és sok más kedvenc láthatók, így jó ötletnek tűnt, hogy ezeket a kedvenceket is beleszőhessék a gyerekek a megálmodott fali dekorációba, ha úgy tartja kedvük.”

A Mosolyfestők alapítvány, Nógrádi-Molnár Kinga és Varga Fruzsina elkötelezett csapata gyakran jár közintézményeket szépíteni: festették már ki bölcsőde teljes külső falát, tavaly a Cartoon Network csatornával karöltve kifestették a Vasúttörténeti park betonkerítését is. De arra is volt példa, hogy egy gimis osztály falára Michael Jacksont, Adam Sandlert, Kurt Cobaint kérték a diákok.

Az Állati óvoda pályázat szervezői, a Boomerang csatorna és a DIGI arra kéri az óvodákat, az őket képviselő óvodapedagógusokat és szülőket, hogy alkotásaikat töltsék fel a www.digi.hu/allatiovoda felületre 2017. április 1-30. között. A nyertes csoport és/vagy óvoda kiválasztása két körös lesz: az első körben nyilvános online közönségszavazáson dől el, hogy melyik a 10 legjobb rajz majd a legjobb 10 alkotásból a szakmai zsűri választja ki a legjobbakat.

Nyeremények:

  1. helyezett: Megszépítik, kifestik az óvoda/ óvodai csoport egy közösségi terét 350 000 ft értékben
  2. helyezett: Állatkerti belépők egy szabadon választott állatkertbe 45 000 Ft értékben
  3. helyezett: Boomerang-ajándékcsomag a csoport minden tagjának

 

Facebook Kommentek