Stohl online

A jogtulajdonos Class FM-en reggeltől hallható a Morning Show új, kizárólag online elérhető kiadása.

Az online tér nagyobb alkotói szabadságot biztosít, mint a földfelszíni sugárzás, de elkötelezettek a hatályos magyar törvények betartása mellett, beleértve a korhatár-kitételeket is, és nem cél, hogy „egyszerűbb” irányba vigyék el a műsort – mondta Földes Ádám vezérigazgató.

A Class FM tulajdonosa és vezetői online sajtótájékoztató keretében jelentették be, hogy április 20-tól hallható az új Morning Show a classfm.hu oldalon. A digitális műsor minden hétköznap 6 és 10 óra között jelentkezik, a műsorvezetők Janklovics Péter, Pataki Zita és Stohl András lesznek. Az első adásra egy izgalmas, interjút ritkán adó, a tárgyalótermeket is megjárt fiatalembert ígértek. Teljesen kiegyenlített lesz a zene és a beszéd aránya, emellett új játékokat és technikai megoldásokat is beharangoztak az alkotók.

A rádió vezetői bíznak abban, hogy az erős brand, a szakmai háttér és az anyagi lehetőségeik sikeressé tudják tenni a digitális műsorformátumot. A show beindítása előtt alapos piackutatást végeztek és számoltak a technikai eszközök növekvő elterjedtségével is, ugyanakkor nyitottak arra, hogy az edukációra is áldozzanak a hallgatói szokások megváltoztatása érdekében. Az a kijelentés mindenesetre egyelőre kincstári optimizmusnak hatott, miszerint

Facebook Kommentek