Ma 70 éves Olivia Newton-John

Fotó: Facebook

Az énekesnő, aki ma ünnepli születésnapját nagy küzdő hírében áll – először 1992-ben diagnosztizáltak nála mellrákot -, bár állítása szerint szó nincs küzdelemről, inkább együtt él a betegséggel. 

A Grease és a Xanadu főszereplője pénzt gyűjt, beszél a megelőzés fontosságáról, és a betegséggel küzdőknek nyilatkozataival ad sok erőt.

Az énekesnő élete nem alakult a legjobban. Többszöri vetélés után egy gyermeke született, de házassága férjével megromlott és váláshoz vezetett. Lánya – aki evészavarral küszködött és drogproblémái voltak – szintén énekesi babérokra tört, azonban neki nem igazán sikerült.

A sok év szenvedés után az énekesnő John Easterling üzletemberrel kötött házasságot, aki az egészségiparban érdekelt. A harmóniában élő pár hacsak teheti mindenhova együtt megy, legyen szó a férj üzleti ügyeiről, vagy az énekesnő alapítványával kapcsolatos utakról.

A napokban olvashattuk, hogy ismét kiújult az énekesnő betegsége, azonban saját bevallása szerint “természetes gyógymódokat alkalmaz és nagyon jól van”. Fájdalomcsillapításra kannabiszolajat használ, melyet a férje által Kaliforniában termesztett növényből készítenek.

 

 

Facebook Kommentek