A Lóci Játszik zenekar lendülete töretlen és megállíthatatlan

Fotó: Facebook

2017 óriási fordulópont a zenekar életében. Január 1-én megjelent új lemezük a Krokodil, aztán az „Év felfedezettje” kategóriában Fonogram díjat vehettek át, most pedig a közönségszavazatok alapján megnyerték a 4. Nagy-Szín-Pad! versenyt, így 2017-ben Lóciék már nagyszínpados zenekarként érkezhetnek a legnagyobb hazai fesztiválokra.

A Ki Mit Tube siker, a VAN című mozi zenéje, a Veszprémi Utcazene közönségdíja mind hozzájárultak a növekvő ismertséghez és a telt házas koncertekhez.

Aki egyszer elmegy egy Lóci koncertre az szinte egyből rajongóvá válik, hiszen az alternatív-pop stílusú dalok és Csorba Lóci érzelmesen ironikus, de méginkább tartalmas szövegei, gyorsan magával ragadják a közönség figyelmét.

A koncerten személyesen is megtapasztalhatjuk, hogy Lóci olyan frontember, aki a leghátsó sorban, félszegen álló “elsőbálozó” jókedvéért is megküzd, és miközben a szövegeit, konfjait hallgatjuk az az érzésünk, hogy ezzel a sráccal osztottuk meg féltett titkainkat, hogy ő az a barátunk akivel a múlt pénteken is együtt söröztünk valahol.

Időpont és helyszín:

A38 Hajó Tetőterasz

  1. június 23., 20:00–23:00

 

 

 

Forrás: Facebook/VKN

Facebook Kommentek