Kevin Spacey hirtelen zaklató is lett meg meleg is

Kevin Spacey-t azzal vádolják, hogy a jelenleg Star Trek Discovery című sorozatban szereplő Anthony Rapp-et 14 éves korában szexuálisan zaklatta a színész Spacey.

Rappnek 1986-ban kezdett felfelé ívelni a karrierje, a kritikusok imádták, s több fogadásra is meghívást kapott. Itt ismerkedett meg Kevin Spacey-vel, aki meghívta a buliba a saját lakásába. Ekkor történt a zaklatás is, állítja Anthony.

Spacey az ágyára fektette, rámászott és fogdosni kezdte, de Rapp-nek valahogy sikerült kimásznia alóla és bezárkózott a fürdőszobába.  Közölte Spacey-vel, hogy hazamegy, és elindult kifelé. Az idősebb férfi az ajtóban érte utol, és azt kérdezte tőle, biztos-e abban, hogy haza akar menni. Ő erre igent mondott, és lelépett.

Mivel Rapp-ről akkor még nem tudták a családtagjai sem, hogy homoszexuális, mélyen hallgatott az incidensről. Aztán 1988-ban a Dolgozó lány című filmben a filmvásznon látta viszont, amitől felébredtek az emlékei. 1990-ben és 1992-ben is beszélt a zaklatásról a barátainak, de soha nem tett hivatalos feljelentést.

A továbbiakat itt olvashatja!

 

Forrás: Index.hu

Facebook Kommentek