Johnny Depp 50 millió dolláros kártérítést követel az exétől

Fotó: Pixabay

Johnny Depp amerikai filmszínész rágalmazásért beperelte volt feleségét, Amber Heard színésznőt – írta a BBC hírportálja.

Decemberben a The Washington Post egy cikkében Heard arról vallott, milyen következményekkel kellett szembenéznie, amiért az őt ért párkapcsolati erőszakról beszélt. Depp a beadott dokumentumok szerint „sosem volt erőszakos Hearddel” és az ellene felhozott vádak „egy jól kidolgozott álhír” részét képezik, mely az exfeleség karrierjét akarja előmozdítani.

Heard először 2016 májusában, egy évvel a házasságkötés után vádolta meg Deppet párkapcsolati erőszakkal. A bíróság távoltartást rendelt el, a pár végül 2017-ben vált el.

A The Washington Postban közölt cikkében Heard nem nevezi meg a színészt, de leírja, min ment keresztül, amikor a párkapcsolati erőszak ellen szót emelt. Azt írta, nem kapott meg egy filmszerepet, egy nagy divatmárka is megvált tőle, valamint tanúja volt, „hogyan védik az intézmények az erőszakkal vádolt férfiakat”.

Depp szerint a cikk „azon a feltételezésen alapul, hogy Heard párkapcsolati erőszak áldozata volt, ahol Depp követett el erőszakot ellene”, a filmsztár azonban azt állítja, a nő volt az elkövető.

A dokumentum szerint Depp az erőszakvádak miatt esett el a lehetőségtől, hogy ismét eljátszhassa egyik legnagyobb sikerét, Jack Sparrow szerepét A Karib-tenger kalózai újabb folytatásában.

 

(MTI)

Facebook Kommentek