Hujber Ferenc elhagyta az országot

Fotó: Youtube

A Blikk tudomása szerint Vancouverbe költözött Hujber Ferenc. A színész családja itthon maradt, de elképzelhető, hogy a gyerekei követik őt Kanadába.

Hujber Ferenc a Valami Amerika harmadik részének leforgatása után maga mögött hagyott mindent, még utolsó munkahelyén a Veres1Színházban is visszaadta szerepeit – ezt Venyige Sándor, a színház művészeti vezetője erősítette meg.

A színész már említette, hogy itt hagyja Magyarországot, ígéretét be is váltotta, mondjuk felettébb érdekes véletlen egybeesés, hogy bírósági ügy folyik ellene, miután drogbirtoklás miatt pénzbüntetést kapott, amit nem fizetett be, így aztán az ügy bármikor fogházbüntetéssé változhat.

Hujber Ferenc nem kívánt nyilatkozni. Közeli ismerőse állítja, hogy szerencsét ment ki próbálni, a nyáron forgatott Valami Amerika harmadik részéért kapott pénzt használja fel – írja Blikk.hu. A tervek szerint családjával költözik ki Kanadába, de a házassága tönkrement, így a későbbiekben lehetséges, hogy a gyerekei Kanadában járnak iskolába.

 

Forrás: Blikk.hu

Facebook Kommentek