Copperfield is gyanúsított lett a #metoo ügyben

Brittney Lewis egykori modell, azzal vádolja David Copperfieldet, hogy mikor 17 éves volt, egy modellversenyen, ahol Copperfield az egyik zsűritagként volt jelen, kábítószert kevert az italába.

A modell elmondása szerint a drog teljesen kiütötte, alig maradtak emlékei az esetről. Azok a halovány emlékfoszlányok, amik a modell emlékezetébe megmaradtak olyan képek, ahol Copperfield megcsókolja őt és leveszi róla a ruháit. Cooperfield másnap azzal győzködte a lányt, hogy mivel még kiskorú ezért semmi nem történt. Másnap egy levelet is íratott a lánnyal, melyben a lány megerősíti, hogy nem volt köztük fizikai érintkezés – írja a 24.hu.

Copperfieldet korábban is megvádolta egy másik nő, aki egyébként több férfit is meggyanúsított bántalmazás miatt, végül a nőt közmunkára ítélték hamis vádaskodásért.

A Twitteren írt üzenetet Copperfield, melyben kifejti támogatását a #metoo mozgalom felé, viszont az elég rosszul esik neki, hogy közben őt hamisan vádolják. Azt kéri, hogy hallgasság meg mind két oldalt, mielőtt véleményt formálnának.

Facebook Kommentek