Szuperagy – főszereplő Melissa McCarthy

Egy tipikus háziasszonnyal sosem történik semmi – és Carol (Melissa McCarthy) meghökkentően tipikus háziasszony – volt eddig.

Egyre furcsább dolgok történnek vele. Először visszabeszél neki a tévéjé, azután beszól a telefonja, majd végül a mikrohullámú sütője is szemtelenkedni kezd vele, és ő persze azt hiszi, valaki viccelni próbál vele. Vagy esetleg megőrült kicsit. Pedig a helyzet még ennél is súlyosabb: a világ első szuperintelligenciája őt választotta kísérleti alanyául, hogy megvizsgálja a kimeríthetetlen gépagy hatását az emberekre: hogy aztán a tanulságok leszűrése után átvegye a hatalmat a Földön.

Nincs olyan terminátor, amely meg tudná állítani a szörnyen okos tervet… legfeljebb egy kedélyes, duci és nagyon elszánt háztartásbeli. Melissa McCarthy, aki a Koszorúslányoktól a Női szervek-en át A partiállat-ig számtalanszor bebizonyíotta már, milyen vicces tud lenni, végre visszatér kedvenc műfajához, és régi alkotótársaival együtt ismét egy őrült komédiát forgatott.

Főszereplők: Melissa McCarthy, Bobby Cannavale, James Corden. Operatőr: Barry Peterson. Látvány: Jeremy Woolsey. Írta: Steve Mallory. Rendezte: Ben Falcone Mozibemutató: 2020. december 10. Eredeti cím: Superintelligence Színes, szinkronizált amerikai vígjáték Gyártó: Warner Bros. Pictures Játékidő: Korhatár: 12E Facebook: https://www.facebook.com/MozICom

Facebook Kommentek