Magyarok készítették a gyerekcsatorna zenei arculatát

A három sikeres, fiatal magyar zeneszerző – Kozma Kata, Alpár Balázs és Sebestyén Áron – által alapított Sound Tailors nyerte el a világszerte több mint száz országban fogható gyerekcsatorna, a JimJam zenei arculattervezését.

Sound Tailors zeneszerző műhelyt 2017-ben alapította Kozma Kata, Alpár Balázs és Sebestyén Áron. A média-zeneszerzésre szakosodott csapat a Pannónia Filmstúdióban alakította ki bázisát. A közös céljuk, hogy hazai és nemzetközi reklámfilmek, kreatív médiatartalmak zenéit, televíziók és rádiók hang-arculatait egyedi módon, csapatmunkában készítsék el.

A szerzők egyenként is komoly szakmai sikereket értek el; Artisjus- és Fonogram-díjak, nemzetközi sikert aratott dalok (FINA szurkolói dal, Eurovízió, Billboard Weekly Top 3) jegyzői. Tízéves reklám- és filmzenei tapasztalatukkal, felszerelt stúdiókkal, professzionális zenészekkel és szimfonikus zenekarral dolgoznak. Fontosnak tartják a mai zenei trendek követését, ezért mindig a legújabb zenei eszközöket használják – írják.

 

Facebook Kommentek