A legendás tenor segíti a fiatal tehetségeket

Fotó: Facebook

Plácido Domingo, a legendás tenor, aki ma már bariton, több mint egy millió emberrel osztotta meg a fiatal tehetségek hírét.

Domingo nagy támogatója a felfedezett tehetségeknek, amit a Kis Virtuózok Alapítvány nemrégiben meg is köszönt egy videóval az operaénekes-karmesternek.

Plácido Domingo tavaly augusztusban együtt adott koncertet Váradi Gyula hegedűművésszel a Müpa szervezésében. Ekkor ki is emelte, hogy virtuózok műsor segítségével szeretné a klasszikus zenét minél szélesebb réteghez eljuttatni.

Domingo több alkalommal találkozott a komolyzenei műsor tehetségeivel, Boros Misivel, Váradi Gyuszival, Sándor Zoltánnal, Tóth Bettinával, Kiss Zoltánnal, Demeniv Mihállyal, Szüts Aporral, Váradi Lászlóval és Gyöngyösi Ivettel, valamint az idei évad nyertesével, Kristóf Rékával.

A tehetséggondozás profilú Kis Virtuózok Alapítvány hangszerek vásárlásával, hazai és nemzetközi koncertek szervezésével, mentor programmal, kiváló tanárok oktatók bevonásával támogatja a tehetséges gyermekeket rendszeres anyagi és szakmai támogatást, erős hátteret biztosítva számukra – írja a Fidelio.hu.

 

Forrás: Fidelio.hu

Facebook Kommentek