Vagány és stílusos gyerekdivat

Gyerekruhák között böngésztünk.

Megérkezett a (szinte állandó) napsütés, a reggeli hűvös órák, és néhány futó zápor már alig-alig zavarhatja meg a gyerekek tavaszi hangulatát – itt van tehát az ideje annak, hogy a téli ruhák megkezdjék száműzetésüket a szekrény mélyén, a helyüket pedig elfoglalják a könnyebb, tavaszi darabok, az idei év divatos színeiben – számolva persze a néha felbukkanó hidegebb napokkal is. A Tchibo webáruház heti kínálatában – amely a power to kids! névre hallgat – éppen ezért vagány és stílusos gyerekruhák közül válogathatunk.

 

 

Itt van például ez a vidám szett, amit egy kacsintós pólóból, és egy mentazöld tüllszoknyából állíthatunk össze! A szürke, bőrbarát pamutból készült póló mintája egy nyitott, és egy zárt szem, fekete, és kék csillámmal nyomva – a kislányok nagy kedvence lehet, különösen, ha meglepjük őket a kétrétegű csillogós derékrészű tüllszoknyával, amely a tavasz egyik slágerszínében a mentában pompázik! A szoknya derékrésze nem csak csillog, hanem rugalmas is, így tökéletesen illeszkedik, és mindig kényelmes viselet – ráadásul sötétkék színben is kapható.

 

 

Kicsit máshogy, de szintén 2in1 ajánlatként kapható a kifordítható, kétféleképpen hordható, cipzáras felső, aminek egyik oldala rózsaszín, a másik pedig sötétkék alapon színes pöttyös mintázatú. Mivel maga cipzár is kifordítható, és a felső mindkét oldalán vágott zsebek találhatók, így bármelyik színt választjuk is az adott napra, kényelmes és praktikus viselet lesz – ráadásul a college stílust képviseli, ami kifejezetten divatos megoldás.

 

 

A sportos darabok sem maradhatnak ki a kínálatból – erre remek példa a színátmenetes, DryActivePlus rendszerű lélegző, és nedvességelvezető sportnadrág. A borvörösből fuksziába hajló színű nadrág tökéletesen megállja a helyét, legyen szó tornaóráról a suliban, vagy edzésről az iskola után. Formatartó, tökéletesen áll, a bősége pedig húzózsinórral állítható, ráadásul a derékrészen fényvisszaverő, nyomott minta gondoskodik a láthatóságról.

Nem csak a lányoknak tartalmaz vidám és praktikus darabokat a heti kínálat: a fiúk számára is rengeteg jól kihasználható darabot találhatunk, ha körülnézünk a webáruházban.

 

 

 

Szintén ismerős lehet a kétféleképpen hordható felső, de ez a fiúk számára kicsit más megjelenést biztosító megoldásokkal készült: hordható sötétkék szabadidőfelsőként, kifordítva pedig olyan, mintha egy sötétkék felsőre vett sárga mellény lenne. A mellény környezetbarát ecorepel® impregnálással készült, így nem csak vízlepergető, hanem szennyeződéstaszító is egyben – a szülők legnagyobb örömére.

A sportruházatok között is szerepelnek a fiúknak szóló ajánlatok, például a két színben kapható funkcionális felső: lélegző, nedvességelvezető DryActive Plus anyaga kényelmes viselet sportoláshoz, ráadásul formatartó összetételének hála sokáig kísérheti útján a sportért lelkesedő srácokat. A kék, és szürke színben elérhető felső remek választás mind tornaórán, mind a szabadban.

Majdnem minden ruházati kínálatunkban szerepelnek biopamutból készült termékek – ez az arány pedig különösen magas a gyerekeknek szánt termékkínálatunk esetén. A pamut, amiből a ruhák anyaga készül, ökológiai gazdálkodásból származik. Az ilyen gazdaságokban kizárólag természetes trágyázószereket használnak, de odafigyelnek a vízforrások hatékony felhasználására is. Az OCS100 logó – amely az ilyen gazdálkodásból származó pamutot jelöli – csak olyan terméken használható, amely kizárólag, vagy nagymértékben ilyen pamut felhasználásával készül. Így kifejezetten bőrbarát, puha, kellemes anyagú darabok közül választhatunk a gyermekeinknek!

Még több gyerekruha itt.

A kínálat legtöbb terméke JÓT TETTÉL minősítéssel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a termék részben, vagy egészben fenntartható módon készült. Az ilyen termékek megvásárlásával a Tchibo is hozzájárul a fenntarthatósághoz és ahhoz, hogy egy felelősségteljesebb világban élhessünk.

 

Facebook Kommentek