Raktározz okosan – ha jönnek az ünnepek

Fotó: Pixabay

Sokan vagyunk, akik karácsony közeledtével eszeveszett keresgélésbe kezdünk. A kisebb területű, zsúfolt lakásban lehetetlen megtalálni mindazt, amire kizárólag az ünnepek alatt van szükségünk. Ilyen például a karácsonyfatalp, az égősor vagy a díszek. 

-Kicsi lakásban élünk a  párommal, ami egyébként nem okoz gondot a hétköznapokban, mert takarítás szempontjából praktikus, de tény, hogy az ünnepek közeledtével évek óta páni félelem uralkodik el rajtam – mondja Éva, aki egy multicégnél dolgozik marketing menedzserként.

Rettegtem, hogy az utolsó pillanatban nem találjuk meg a szükséges dolgokat. Legutóbb nem volt meg a fenyőfatalpunk, így egy vödörbe állítottuk a fát. Akkor megfogadtam, hogy idén ezt másképp csináljuk. Még tavasszal egy kisebb raktárat béreltünk az Euroministorage-tól. Ide pakoltunk be minden olyan dobozt, ami nem kell az év folyamán, viszont nagyon praktikus, mert amikor szükségünk van rá, mindig megtaláljuk. (Aztán persze egyre több minden került ide, így nagyobb helyünk maradt, nem kell kerülgetnünk a lakásban a felesleges dolgokat. ) Szóval idén nem félek a karácsonyi készülődéstől, hiszen tudom, hogy mit hol keressek.

 

Jó, ha tudod:

Kiadó raktár helyiségek minden méretben, akár 1 négyzetméterestől

24 órás kamerás biztonsági rendszer és élő őrzés, chipes beléptetés

 

További információ: www.euroministorage.hu

 

(X)

 

 

Facebook Kommentek