Puzsér is felszólalt a Havas-ügy kapcsán

Fotó: Youtube

Lassan már a csapból is Havas Henrik ügye folyik, ugyanis Baukó Éva, az egykori villalakó szerint Havas zaklatta őt. Puzsér Róbert se bírta elhallgatni véleményét, ő is felszólalt a témában.

„Baukó Éva nem húsz év elteltével teregette ki a vizes lepedőt, hanem már évekkel ezelőtt a nyilvánossághoz fordult, s nem pusztán szexuális ajánlattételről számolt be, hanem a közvetlen főnöke zaklatta. Baukó Éva egyből kikerült az állásából, ahogy ellenállt a zaklatásnak. Vessük össze ezt Sárosdi Lilla történetével Marton László visszataszító módon előadott ajánlattételéről: az egyik egy munkahelyi zaklatás – a másik egy elmaradt nemi erőszak” – mondja Puzsér Róbert.

„Márton Lászlót teljes egészében szétszedték, ahogy a sajtó felkapta a hírt, és el is távolították a nyilvánosságtól. De amint az „áldozat” nem egy nagynevű nő, s nincs befolyása, kapcsolatrendszere az elit felé, csak egy alkoholproblémás, valóságshowban szereplő nő, így hirtelen eloszlik a női szolidaritás: nincs több #hiszünkneked, se #bátorvagy, nincs több pink testvériség.(…)”

A továbbiakat itt olvashatja!

 

Forrás: MNO

Facebook Kommentek