Lupa-cabana

Fotó: Facebook

Itt van a jó idő, tónvónjó – strandra kéne menni. De valami újra vágyom, hova menjek? Mást szeretnék kapni a hekk-lángos-gofri édes hármason kívül, méghozzá luxus kivitelben, tengerparti feelinggel. Megvan! Lupa-tó! Anya szedd össze a gyerekeket, indulunk! /…mert nekünk férfi szerzőink is vannak!  (a szerk.) /

Gerendai Károly magyar üzletember, a Sziget Fesztivál egyik alapítója elhozta végre a „magyar tenger” életérzést Budapestre is.  A budakalászi Lupa-tó nem csak újszerű, és modern, de szemet gyönyörködtető is.  A 3000 forintos belépőért, iható minőségű vizet kapunk. A csobbanás, úszkálás után filmbe illő baldachinos ágyban – na jó, az egy kicsit húzósabb – ihatjuk hűsítő koktélunkat, miközben egy jó könyvet olvasunk. Amennyiben a koktélos – olvasgatós életérzés kevés, inkább izmot szeretnénk durrantani a homokos parton sütkérező hölgyeknek, úgy megtehetjük ezt a strandon elhelyezett Beach fitness pályán is.

Miután az ismerkedés sikeresen lezajlott, elhívhatod a lányt vízibiciklizni, akarom mondani wakeboardozni. A luxus strandon nem érdemes hűtőtáskával, és alufóliába csomagolt téliszalámis szendviccsel megjelenni, amikor ehetsz chilis-cédrusos ráksalátát, vagy teriyaki szósszal meghintett hamburgert is, …már aki arra vágyik.

Gerendaiék a gyerekekről sem feledkeztek meg. Ötven centiméter mélységű Kid’s beach, és príma játszótér várja a kicsiket. Akinek viszont még az extra szolgáltatásoknál is több kell, VIP-jegyet válthat, így a privát partrészen csak a saját felszolgáló személyzet „zavarja” majd nyugalmában.

Az eddig 2 és fél milliárd forint költségű beruházás számos sportolási lehetőséget biztosít a látogatók számára. A tavon a későbbiekben horgászni is lehet, ehhez azonban még halakat kell telepíteni a vízbe.

A tavat már látogathatja a nagyérdemű. Jó pihenést kívánunk!

 

 

Szerző: M.B.

Facebook Kommentek