Érdekel? Szabadfogású Számítógép Verseny

Robotépítés, digitális művészet, mindennapi problémák megoldása, tehetséggondozás – számtalan területen használhatók a digitális világ vívmányai kreatív módon. A versenyre október 13.-án éjfélig lehet nevezni a verseny honlapján vagy akár postai úton. A nevezés ingyenes, a felső korhatár 19 év.

Ezeket a megoldásokat keresi a C3 Alapítvány Szabadfogású Számítógép Versenye, amelynek a digitális képességfejlesztés elkötelezettjeként idén is fő támogatója a Microsoft Magyarország.

Idén is keresi a legkreatívabb fiatal, digitális alkotókat a C3 Alapítvány a Szabadfogású Számítógép Versenyen. A kreativitás a digitális világban is számtalan módon megvalósulhat, sőt, könnyen el is juthat a célközönséghez. A versenyre október 13.-án éjfélig lehet nevezni a verseny honlapján vagy akár postai úton. A nevezés ingyenes, a felső korhatár 19 év.

Legyen szó számítógéppel vagy mobiltelefonnal készült művészeti alkotásról, menő robotról, amelyek hozzájárulnak egy jobb világhoz, vagy valamilyen mindennapi probléma digitális megoldásáról – a Szabadfogású Számítógép Versenyre bármilyen kreatív dologgal lehet nevezni. Lehet akár animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb az eredeti ötlet és a kreativitás!

A Microsoft, a digitális képességek elkötelezettjeként idén is támogatja a Szabadfogású Számítógép Versenyt. A Microsoft Magyarország számos más tevékenységével támogatja a fiatalok digitális kreativitásának kibontakozását, akárcsak azt, hogy a technológiát jó ügyek szolgálatába állítsák a fiatalok. Így például évente megrendezi az egyetemistáknak szóló Imagine Cup fejlesztői programot, a lányok digitális érdeklődését elősegítő DigiGirlz napot és több programmal is támogatja a digitális oktatás fellendítését az iskolákban.

Facebook Kommentek