Nyakunkon a strandszezon – egészséges svéd diéta

Fotó: Pixabay

Mindenkinek fontos, hogy a kilók ledobása ne csak pár hétre szóljon, hogy ne éhezzünk, és persze maradjunk egészségesek. Nem könnyű feladat. Viszonylag gyors eredményt szeretnénk elérni, miközben mindig elfelejtjük, hogy mi munka volt, míg összeszedtük azt a felesleges súlyt, amitől most szabadulnánk.

Az egészségvédő és karcsúsító diétát svéd orvosok állították össze. Tartós súlycsökkenést ígér, sem a kalóriák számolgatásával nem kell törődnünk, sem pedig koplalnunk nem kell. Túl szép, hogy igaz legyen?

A módszer rendkívül egyszerű. Korlátozni kell a szénhidrát fogyasztást, a zsír és fehérje szinte korlátlanul engedélyezett.

Egészséges és finom!

Amit lehet:

Fehér húsok, halak, kagylók, tojás, tejtermék, magvak, zöldség és gyümölcsök, bár a banánnal a kevesebb több.

Amit nem lehet:

Cukor, üdítők, sütemények, édességek, gabonafélék, burgonya, margarin, és az alkohol, melynek a kúra alatt semmilyen formája nem ajánlott.

Tudod: Minden nap egy alma…!

Fontos, hogy a diétát ne vigyük túlzásba és a megengedett ételekből se együk magunkat degeszre. Igyunk naponta 2-2,5 liter szénsavmentes folyadékot és sportoljunk. És persze a fogyást ne az 1-2 hetes diétáktól várjuk, inkább váltsunk életmódot. Hidd el, megéri!

Facebook Kommentek