„Fontos a megelőzés, ezt kellene megértetni az emberekkel…” (X)

„Nem vigyázunk eléggé magunkra. Sok betegség kiküszöbölhető lenne, ha figyelnénk arra, hogy ne együnk annyi finomított cukrot” – mondja Dr. Deák Gábor, az Inka Sweet Kft egyik tulajdonosa, miközben arról beszélgetünk, hogy milyen változások történtek a nyáron.

Nagy örömükre szolgál, hogy egyre többen fedezik fel a terméküket. Cukrászdák használják energiaszegény süteményeikbe mivel nincs mellékíze, sőt a fanyalgó cukorhívőket is meggyőzte, és egyre többen jelzik a „speciális formula” pozitív hatását. Sokan küldenek olyan fotókat, amelyeken Inka Sweet Steviával készített finomságok láthatók.

-Érdekes volt, amikor először tapasztaltam meg a hatását. Akkor nem fogyókúráztam, de nagy örömre pár hét elteltével csökkent a súlyom. Nagyon sokat teázom napközben és a sok cukor megtette a hatását (mosolyog). A haspuffadásom megszűnt és az évek óta tartó refluxomra sem kell szednem semmit, pedig már évek óta csak a gyógyszer segített-mondja miközben éppen a teáját ízesíti.

Szeretnénk, ha az Inka Sweet lenne a megfelelő termék a cukor kiváltásához, és nem csak akkor, amikor már “ég a ház”!

Egyre több helyen találkozhatunk a termékeikkel édesített készítményekkel. A Márka üdítő light változata tavasszal, a nápolyi nyáron került a boltok polcaira.

 

Az Inka Sweet Stevia perui funkcionális szuper édesítőszer nem csak édesít, hanem táplálja és tisztítja is a testet:

  • 4-szer, 10-szer édesebb a cukornál
  • cukorízű, nincs semmilyen mellékíze
  • kalóriaszegény és szénhidrát-csökkentett
  • Ihatod, eheted, sütheted, főzheted
  • adalékmentes és 100%-ban természetes
  • Prebiotikum és Ω3 is van benne

 

Facebook Kommentek