Változások a gyerekszobában

A család legifjabb tagját általában egy szépen berendezett szoba várja otthon. A szekrénykékben gyönyörűen, szinte elvágólag állnak a ruhácskák, egyéb kiegészítők és gyermekápolási szerek. Külön hely a játékoknak és egy jó nagy fotel anyának az etetéshez… aztán telik múlik az idő és azon kapjuk magunkat, hogy át kell rendezni a szobát, mert új ágyra és íróasztalra van szükség, mivel a mi kicsikénk lassan iskolába megy és a tesó is nem sokára érkezik.

Ilyenkor felmerül, hogy a kinőtt ruhácskák és egyéb éppen felesleges tárgyak hova kerüljenek. Kidobni nem akarjuk, már csak azért sem, mert a testvéreknek is szükségük lehet rá, valamint a hozzájuk tartozó emlékek okán sem akarunk tőlük véglegesen megválni.

Az Euro Mini Storage Budapesten megoldást kínál erre a problémára. Különböző méretű raktárakat bérelhetünk akár hosszú távra is. Napi 24 órájában férünk a szükséges holmikhoz, miközben biztonságban tudhatjuk azokat. Lehetőség van akár miniraktárak bérlésére is, hiszen sok esetben csak pár dobozról van szó.

A világszínvonalú raktárépület további kényelmi megoldásokkal van felszerelve, a könnyen megközelíthető elhelyezkedés pedig további előnnyel szolgál a raktár bérlése terén.

Ha kétségek merülnének fel bennünk, hogy mekkora helyre lenne szükség, segítségünkre lehet a tárhelybecslő szolgáltatás is.

További információ: www.euroministorage.hu

 

(X)

 

 

Facebook Kommentek