Új év, új élet, avagy, ha nincs helyed, bérelj raktárt

Fotó: Pexels

Kemény dolog az új év második napján költözködéssel indítani az évet, de ha menni kell, hát menni kell. 

Szóval az történt, hogy kedves barátaink legkisebb gyermeke december elején a társaság szétköltözése miatt új lakást keresett, amit szilveszter előtt meg is talált. Gyorsan kellett elfoglalnia az új albérletet, ezért, aki tudott segített a hurcolkodásban.

A gondok ott kezdődtek, hogy az óriás lakásból sokkal több csomaggal érkeztek a kicsibe, mint amennyi elfért. Aki tudott, az ideiglenes tárolásban segített, de még mindig több doboz volt a kelleténél, nem beszélve az óriás babzsákról és a nagyobb tárgyakról. A rengeteg könyvet megfelelő tárolóhely híján sehol sem tudták elhelyezni, ami komoly gondot jelentett. Amikor a szóba jöhető ismerősök száma elapadt, már mejdnem feladták.

Raktárbérlésre nem gondoltatok?”- kérdezte másnap reggel a szomszédban lakó lány. Két óra elteltével jöhetett a gyors szerződéskötés, így délután már minden felesleges holmi és a könyvek  az EuroMiniStorage raktárába került. A napokban kiderűlt, hogy a jó ötlet a szülőknek is bejött és ők is raktárbélőkké váltak.

(X)

Facebook Kommentek