Raktározz okosan: vissza az irodába

Amikor úgy döntünk, és persze lehetőség is van rá, az otthoni munkavégzésre nemet is mondhatunk. Éljen az irodai munka. Azonban nem tudjuk, hogy mit is tegyünk a hónapok alatt vásárolt  kisebb-nagyobb bútorokkal, kiegészítőkkel.

Sokaknak nem volt más lehetősége, de most, hogy visszatérünk az irodába, döntenünk kell, hogy mi maradjon és mi menjen. Bár kidobni nem akarjuk őket, döntenünk kell, hogy mi legyen a sorsuk. Az EuroMiniStorage különböző nagyságú raktáraiban lehetőségünk van ezeket elhelyezni, sőt, ha vérszemet kapunk, itt lehet az idő a sok év alatt összegyűlt egyéb csetreszek elrejtésére is.

Klári ilyen alkalommal bérelt egy kisebb raktárat, amibe a hónapok alatt összegyűlt irományokat tudja tárolni. Aztán rájött, hogy nem biztos, hogy a konyhaszekrényben kell dugdosni azokat az edényeket és egyéb konyhai kiegészítőket, amiket igazából nem is használ, csak a nagyobb ünnepeken, így a rendrakás is új értelmet nyerhet.

Bár a régi raktárban már nem fért el, nem volt akadálya, hogy “egy számmal” nagyobbat béreljen. Ráadásul így a gyerekszobában is megszabadulhatnak azoktól a játékoktól, amelyekre már nem tartanak igény a fiai és elajándékozásra várnak.

További információ: www.euroministorage.hu

(X)

 

Facebook Kommentek