Lopakodásra buzdítja az internet a férfiakat

Egy bizarr trend kezdett el terjedni az interneten, ami főleg az egyéjszakás kalandok során válhat veszélyessé.

Kutatások szerint vannak férfiak, akiknek az internetet buzdítják férfitársaikat, hogy szeretkezés közben vegyék le az óvszert, úgy, hogy közben a nő ne vegye ezt észre, és így folytassák az aktust.

Ezt a módszert „stealthing”-nek, vagyis lopakodásnak nevezik. Amerikában rohamosan terjedni kezdett ez a módszer, mondván, hogy óvszer nélkül jobb a szex, meg amúgyis, a férfiak hadd szeretkezzenek úgy, ahogy ők akarnak. Ha sikerül a stealting, akkor ezt meg is osztják a férfiak egymás között, egyfajta dicsekvésként, miközben egyre több nő esik áldozatául ennek az aljas húzásnak. A férfiak odáig viszont már nem jutnak el, hogy tettükért nem csak erkölcsi, de jogi gondok és felmerülnek. Egyesek szerint ez nem erőszaknak számít, és komoly egészségügyi kockázattal is jár, ha a „lopakodó” valamilyen nemi betegséget hordoz. A nem kívánt terhességről meg ne is beszéljünk.

Nem csoda, hogy egyre több nő háborodik fel a trendtől, s most azért harcolnak, hogy az erőszakos közösülés egyik formájának ismerje el a jog. Minden nő legyen nagyon óvatos és figyelmes, ha egyéjszakás kalandokról van szó, mivel az internet világa éppúgy terjeszti a hülyeséget és abnormalitást, mint a hasznos információkat.

 

Forrás: femina.hu

Facebook Kommentek