Lakásfelújítás – első lépés a raktározás

Fotó: Pixabay

Nehezen szánjuk rá magunkat a változásra, de egy szép lakás esetében csak apróbb változtatásra van szükségünk. De mi a helyzet, ha ennél több kell? Pár új kiegészítő beszerzése is látványos lehet, de ha valódi felújításban gondolkodunk nem árt, ha tervet készítünk.

Először is tudnunk kell, mennyi pénz áll rendelkezésünkre, milyen meghatározó színeket szeretnénk, és mi legyen a berendezést illetően a fő csapásirány. Aztán persze a további kérdések: festés vagy tapéta, kád vagy zuhanyzó, ágy vagy matrac? És akkor a konyháról még nem is beszéltünk.

Fillérekből luxus lakás? Na azt azért nem, de jelentős változást mindenképpen elérhetünk.

Az első lépés a felesleges dolgok eltüntetése lesz. Először is nézzünk szét, mi az ami nem passzol, vagy egyszerűen csak uncsi. Ha nem sikerül eladnod, vagy elajándékoznod őket, egyetlen megoldás marad, a RAKTÁROZÁS.

Fotó: Euro Mini Storage

Csak megjegyzem, hogy sok esetben ez a legjobb lehetőség, hiszen sosem lehet tudni mikor lesz rájuk újra szükségünk. Bizonyos bútorok tárolása nehéz feladat. A megfelelő pakolás, a sérülések veszélyeinek elhárítása nagyon fontos. Amennyiben segítségre van szükség, a szakemberek segítségére számíthatunk. A fedett parkoló, a bútorok mozgatására ingyenesen rendelkezésre álló kézi targonca, “béka” biztosítja a kényelmes beköltözést, kiköltözést, így zökkenőmentesen mehet a pakolás.

Miért biztonságos a raktár bérlés?

A self storage típusú raktárbérlés egyik lényege, hogy a raktár bérlője fér hozzá raktározott holmijához.

Egyéb biztonsági megoldások:

  • Biztonsági kamerarendszer
  • Chipes beléptetőkártya
  • Füstjelző és riasztó minden raktárhoz
  • Segélyhívó
  • 24 órás élő őrzés

Az állagmegóvás fontos. Minden raktár jól szellőzik,és a belső self storage helyiségeik is fűtöttek.

 

(X)

Facebook Kommentek