Különleges esküvői ruhák, látványos party öltözetek a Tavaszi Esküvő Kiállításon

A divateseményt a Central European Wedding Show mutatja be nyolcadik rendezvényén, március 5-én és 6-án a Hungexpo E pavilonjában.

A jövendőbeli esküvőről ábrándozva a legtöbben valószínűleg a felhőtlenül boldog pillanatokra, a lélegzetelállítóan szép menyasszonyra vagy a fergeteges ünneplésre gondolnak. Azzal, hogy milyen sok időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt igényel egy esküvő megszervezése, csak akkor szembesülnek a párok, amikor belefognak a szervezésbe.

A Tavaszi Esküvői Kiállítás, amely az ország legnagyobb esküvői kiállításaként jegyzett Őszi Esküvő Kiállítás „kistestvére”, azért hoz idén is több száz esküvői szolgáltatót és programok sokaságát egy fedél alá két napra, hogy segítsék az életük legfontosabb napjára készülő párokat, leegyszerűsítsék számukra a rendkívül megterhelő esküvőszervezést.

A Hungarian Designers Trunk Show-n Magyarország kiemelkedő divattervezői, az Artz Modell, Elysian, Léber Barbara, Luan by Lucia, Makány Márta, Merő Péter és Ziggi egy-egy formabontó show-n mutatják be menyasszonyi és esküvői parti ruha alkotásaikat. A Hungarian Designers Trunk Show a kiállítás mindkét napján megtekinthető – 12 órától a Bridal Trunk Show, 15 órától a Wedding Party Dress Trunk Show kápráztatja majd el a látogatókat.

Facebook Kommentek