Keresztanya lett Kulcsár Edina

Kulcsár Edinát, a világ második legszebb hölgyét, nem kell bemutatni senkinek Magyarországon. Főleg nem az edzőtermek világában, ahol nagy rajongótábora van, nem csak a férfiak, de a nők körében is. A sztárt az a megtiszteltetés érte, hogy ő lett a keresztanyja Magyarország első SCITEC edzőtermének, ahová rendszeresen jár párjával.

Edina életének mindig fontos részét képezte a sport, hiszen modellként folyamatosan top formában kell lennie. „Legalább heti három alkalommal formálom a testem. Sokszor a szerelmemmel, Csutival együtt járunk edzeni a frissen elnevezett SCITEC Gold Fitness Centerbe, mert örülünk, hogy a mindennapos rohanás mellett legalább olyankor közös programot tudunk csinálni.”

A TRX-szel úgy fél éve ismerkedett meg Edina, de hamar rabjává vált és örömmel végzi a saját testsúlyos edzéseket. Bár fegyelmezettnek tartja magát, mégis azt érzi, hogy eredményesebb a fitneszteremben végzett munka, ha az edző rajta tartja a szemét, biztatja vagy olykor kíméletlen vele, mert akkor tudja a legtöbbet kihozni magából – áll a közleményben.

„Azt nem mondanám, hogy örök elégedetlen vagyok, de mindig látom, hogy miben kellene fejlődnöm. Terveim szerint segítséget fogok kérni egy szakértőtől, hogy megtaláljam az edzések és a táplálék-kiegészítők tökéletes összhangját. A kettő együttes erejével talán végre elégedettebb leszek a teljesítményemmel és elérem az álomalakot” – mondta Kulcsár Edina.

A keresztelő ünnepségen természetesen minden szempár Edinát figyelte, aki megnyugtatott mindenkit: tartós kapcsolatban él, és elsősorban szülői szerepre készül, nem csak keresztanya szeretne lenni, de örömmel lett háziasszonya a rendezvénynek. „Ráadásul úgy érezhettem magam, mint Miamiban, ugyanis amikor Csutival ott nyaraltunk, egy tűzpiros Mustanggal róttuk a kilométereket” – tette hozzá a szépség.

Az eseményen szerepet kapott sportautót a nyereményjáték szerencsés nyertese az eseményen vehetett át.

 

Forrás: VKN

Facebook Kommentek